Verlang je naar meer rust en balans in het gezin?

Je bekijkt nu Verlang je naar meer rust en balans in het gezin?

Het gezinsleven is behoorlijk hectisch. Ik help onder andere ouders graag om meer rust en tijd voor plezier te krijgen door het aanbrengen van inzicht, overzicht en structuur.

Ben jij ouder en herken jij je hierin?

  • Je gaat door het vuur voor jouw kinderen en je wilt er altijd voor je kinderen zijn?
  • Je bent geneigd om jezelf weg te cijferen voor het welzijn van jouw kinderen?
  • Ergens op een bepaald levensgebied heb je iets opgegeven: werk waar je van hield, investeren in de relatie met je partner, tijd voor lachen, gieren, brullen, tijd voor jezelf om op te laten en je voelt je daar niet oké bij?
  • Je bent vaak onrustig van de veelheid wat je allemaal moet doen en mist overzicht, structuur, planning en doorzettingsvermogen
  • Je ligt regelmatig wakker van het piekeren?
  • Als je een momentje hebt voor jezelf, vind je het lastig om die ook echt voor jezelf te pakken?
  • Je voelt je steeds vaker moe en uitgeblust?
  • Je hebt lef en wilt een échte verandering?
  • De huidige situatie wil je graag doorbreken en weer meer plezier, rust en (zelf)vertrouwen gaan ervaren?
  • Je durft te erkennen dat je hier hulp bij nodig hebt, dat het alleen (nog) niet lukt?
  • Je zoekt een praktische, handige aanpak voor meer inzicht en overzicht, afgestemd op jouw persoonlijkheid? Niet teveel poespas, maar gewoon in Jip & Janneke-taal?
  • Je zoekt iemand die jou hierbij kan helpen en die niets gek vindt, maar wel eerlijk tegen je durft te zijn?
  • Je zoekt ook iemand die weet hoe je ondanks de angst voor mislukking en afwijzing tóch voor jezelf durft te kiezen?

Durf jij ervoor te gaan?

Herken je je in de meerderheid van bovengenoemde punten? Dan is het echt tijd voor actie. Wacht niet langer en spar eens met een professional. Je kunt mij inschakelen voor een vrijblijvende kennismaking. En hier lees je meer over coaching.

Ben je ouder van een kind met autisme?

Zelf heb ik ook kinderen met autisme. Ik weet voor welke extra uitdagingen je dan komt te staan en hoe lastig het kan zijn om dan nog tijd voor jezelf over te houden. Ik vertel er meer over in mijn blog De Dynamiek binnen een gezin met autisme, ADHD en hoogsensitiviteit.

Please share this

Herken je je hierin?

Verlang je naar rust en overzicht op je werk, thuis of in het gezin en wil je graag op onderzoek uitgaan hoe je dit weer kunt gaan overzien en jouw leven beter kunt organiseren? Zoek je eenvoudige tools die je kunt gebruiken, zodat je stappen de goede richting op zet?

Dan ben je hier aan het juiste adres!

Ik ben een moeder (met ADHD) van twee kinderen met autisme en ben professional organizer en structuurcoach. Een opgeruimd huis en een realistische planning geeft minder stress en daarmee de rust om mij beter te kunnen focussen op dat wat belangrijk is. Een fijne planning met genoeg ruimte voor flexibiliteit en rust is onmisbaar om de balans bij mijzelf en in mijn gezin te bewaren. Ook een fijne mindset helpt enorm om met alle uitdagingen om te gaan. Ik geef coaching aan anderen hoe ook zij dit kunnen organiseren. Ook kunnen mijn e-books hierin ondersteunen.

Fijn dat steeds meer mensen met deze wens mij weten te vinden!