Online cursus grip op je tijd

Je bestelt deze online cursus voor € 125 (inclusief BTW)

Verwacht: juni 2023, onderaan de pagina kan je je inschrijven om op de hoogte te worden gehouden van de startdatum

Online training Maak een goede en realistische planning 2

Heb jij het gevoel dat je tijd tekort komt in de week en ben je op zoek naar meer rust en voldoening?

Neem jij wel eens echt de tijd om stil te staan waar jij jouw kostbare tijd aan uitgeeft? Dit inzicht levert je inspiratie op om veranderingen in gang te zetten. Het opdoen van dit inzicht én de wijze waarop je daadwerkelijk die veranderingen kunt doorvoeren in jouw agenda, dáár gaan we mee aan de slag in mijn cursus ‘Meer grip op jouw tijd’.

We gaan aan de slag met deze onderwerpen:

Waar geef jij je tijd aan uit? Deze ga je een week bijhouden

Wat zijn jouw wekelijkse terugkerende taken? Deze leg je vast in een weekschema

Welke taken zou je praktischer kunnen aanpakken, delegeren of misschien zelfs beter mee kunnen stoppen omdat het je te veel energie kost? Ik geef je de tools om dit voor jezelf op een rijtje te zetten

Hoe krijg je al jouw to do’s overzichtelijk op één plek en kan je ervoor zorgen dat je niets vergeet?

Hoe kan je prioriteren in jouw takenlijst?

Hoe kan je grote taken beter overzien?

Hoe plan je taken en verantwoordelijkheden op een handige en realistische manier in je agenda, zodat je voldoende tijd overhoudt voor ontspanning, het waarmaken van jouw dromen en onverwachte gebeurtenissen?

Ben je er klaar voor weer de baas te worden over jouw eigen tijd en ’s avonds tevreden terug te kijken op wat jij op een dag hebt gedaan?

Dit zeggen eerdere deelnemers over de cursus ‘Meer grip op jouw tijd’

Anoniem:

‘Ik heb me ingeschreven voor deze training omdat ik, ondanks goede planskills, vaak aan het einde van de dag een onrustig gevoel heb. Dat gevoel komt door het idee dat ik te weinig van mijn planning ook echt heb kunnen uitvoeren.

Ik heb meer overzicht gekregen over wat ik allemaal doe op een dag en in een week. Vanaf nu ga ik een bewust ‘planmoment’ in mijn agenda inplannen.

In de cursus zit een goede opbouw, een fijne afwisseling en het is fijn om af en toe ook iets te ‘doen’ tussendoor. De cursus bevat veel informatie en ook veel opdrachten.’

Saskia:

‘Ik schreef me in voor deze cursus omdat ik een beter systeem zocht voor terugkerende lijstjes die niet afkomen, waardoor ik niet toekom aan niet-urgente klussen.

Tijdens de cursus kregen we de opdracht om de benodigde tijd voor wekelijkse klussen op te schrijven. Het in beeld brengen hiervan geeft inzicht in te maken keuzes. Het werd me al snel duidelijk dat ik in een week tekort kom, naast tijd voor ontspanning, zodat ik klussen moet inkorten. Ook het maken van een weekplanning (in plaats van een dagplanning) en het werken met twee verschillende lijsten vind ik een goede tip.

De aanpak van de cursus is goed, er is veel afwisseling tussen uitleg en opdrachten.’

Visualiseer jouw dromen en bepaal jouw focus voor het komende jaar

Je bepaalt zelf je tempo

De cursus is online en volg je in je eigen tempo op het moment dat het jou uitkomt. Volg vooral je eigen tempo. Je kunt de cursus op elk moment benaderen, zolang je wilt. 

Schrijf je persoonlijk jaarplan

Meer informatie:

De cursus kost € 125 (inclusief 21% BTW)

Voor het redecueerde tarief van € 40 (inclusief 21% BTW) kan je een coachingssessie van een uur bijboeken, die plaatsvindt tijdens of na de cursus. Die kan je ook na afloop van de cursus nog bijboeken.

Start cursus: NIEUW: Je kunt de cursus op elk gewenst moment in het jaar starten, naar verwachting vanaf juni 2023!