Online cursus: Schrijf je persoonlijk jaarplan

Je bestelt deze online cursus voor € 125 (inclusief BTW)

Ben jij het soms ook even kwijt?

De rust om even stil te zitten en na te denken over wat jij nou eigenlijk zelf wilt?

De zin van het leven, de 'waar doe ik het ook al weer voor?'

Overzicht van waar je het liefst jouw tijd aan besteedt?

Energie, positiviteit en/of vertrouwen om voor je doelen te gaan?

Breng de focus en het plezier terug en schrijf jouw persoonlijk jaarplan. In deze cursus ga je daar actief mee aan de slag.

In deze cursus ga je aan de slag met het schrijven van jouw persoonlijk jaarplan! Daarbij gaat het om alles in jouw leven wat jij belangrijk vindt om jouw tijd aan te besteden en waar jij enthousiast van wordt.

Je doorloopt in deze cursus een aantal stappen om uiteindelijk te komen tot doelen en voornemens voor het komende jaar waar jij je het liefst mee bezig houdt en wat jou gelukkig maakt.

Je kunt hier op elk moment van het jaar mee beginnen!

Inhoud van de cursus

In de cursus zal je 11 praktische opdrachten gaan maken.

Stap 1. Brainstorm. Je gaat uitgebreid terugblikken op het afgelopen jaar: Waar werd je blij van en waarvan ben je opgelucht dat het achter je ligt? Ook aan bod komt in hoeverre jouw gedachtes invloed kunnen hebben op jouw dagelijks functioneren en het behalen van jouw doelen.

Stap 2. Jouw droomjaar. Hoe tevreden ben jij met jouw huidige leven? Hoe kan je meer positiviteit in je leven brengen? En hoe ziet jouw droomjaar er eigenlijk uit (jouw doelen)? Hier ga je aan werken in deze stap.

Stap 3. Toetsen van jouw jaardoelen. Hoe weet je van te voren of jouw jaardoelen jou echt blij gaan maken? Dit kan je toetsen door middel van het toekennen van waarden aan de doelen en door middel van visualisatie. En hoe ga je ermee om als een negatief zelfbeeld jou in de weg zit? Daar ga je allemaal in deze stap mee aan de slag.

Stap 4. Concreet actieplan. De laatste stap is om jouw doelen om te gaan zetten in concrete actiepunten: welke stappen zijn er nodig om deze doelen te gaan behalen? Je gaat concrete actiepunten bepalen voor het eerste kwartaal en maakt een grove schets voor de rest van het jaar.

Visualiseer jouw dromen en bepaal jouw focus voor het komende jaar

Je bepaalt zelf je tempo

De cursus is online en volg je in je eigen tempo op het moment dat het jou uitkomt. De een doet een week over stap 1, de ander misschien een maand of langer. En een ander wil juist graag alle stappen achter elkaar doen.

Volg vooral je eigen tempo. Je kunt de cursus op elk moment benaderen, zolang je wilt. 

Na de cursus heb je meer overzicht en rust:

Je hebt op papier wat jou enthousiast en gelukkig maakt

Je hebt concrete doelen waar je gelijk mee aan de slag kunt

Je begint met toewijding, focus, positiviteit en plezier aan het komende jaar

Schrijf je persoonlijk jaarplan

Meer informatie:

De cursus kost € 125 (inclusief 21% BTW).

Voor het redecueerde tarief van € 40 (inclusief 21% BTW) kan je een coachingssessie van een uur bijboeken, die plaatsvindt tijdens of na de cursus. Die kan je ook na afloop van de cursus nog bijboeken.

Start cursus: Je kunt de cursus op elk gewenst moment in het jaar starten. Je kunt via onderstaande button inschrijven!