Kom jij tijd tekort in de week en wil je meer rust én tijd voor ontspanning? Doe dan mee aan mijn online training ‘Zo maak je een goede en realistische planning’.

Online Training Het maken van een goede en realistische planning

Heb jij eigenlijk tijd te weinig om alles te doen wat moet?

Kom je te weinig toe aan dat waar jij blij van wordt?

Heb je het gevoel dat er te weinig uren zitten in een dag en word jij er onrustig van?

Dan is het tijd om stil te staan bij waar jij al jouw kostbare tijd aan uitgeeft: qua werk, sociale leven, relatie, je vrije tijd enzovoort.

Wat zeg je? Stilstaan? Maar ik heb toch tijd te kort?

Online training Maak een goede en realistische planning 2

Nee hoor, door een keer echt goed stil te staan bij de activiteiten en taken waar jij je tijd aan uitgeeft, kan je betere keuzes maken over wat je anders wilt.

Als je daarnaast ook leert om op een handige manier te plannen, krijg jij de regie over jouw tijd weer terug in plaats van dat de tijd jou beheerst. Op de langere termijn levert dat jou júist de tijd op om bezig te zijn met de dingen die jij het allerliefst doet!

Als je een goede en realistische planning hebt, dan geeft je dat rust en zorgt dit ervoor dat er genoeg tijd overblijft om de dingen te doen waar jij blij van wordt. Dit goed organiseren vraagt om een gestructureerde methode.

Pak de regie weer terug op jouw tijd en kies voor een reële planning met voldoende ruimte voor ontspanning!

Wat ga je leren?

Hoe je een overzichtelijke takenlijst kunt maken

Hoe je je takenlijst kunt inkorten

Hoe je kunt prioriteren in jouw takenlijst

Hoe je taken opdeelt in concrete acties

Hoe je een realistische tijdsinschatting maakt

Hoe je handig kunt plannen

Welke valkuilen er zijn tijdens het plannen en hoe je die handig kunt omzeilen

Hoe klinkt dat?!

Klinkt dit als een training voor jou? Lees dan meer over de kosten, data en inschrijving!

In een online Zoom-bijeenkomst van 6 uur ga je samen met mij en andere deelnemers aan de slag

We gaan tijdens de training actief met elkaar aan de slag en je maakt alle opdrachten in een digitaal werkboek dat je van mij toegestuurd krijgt. Het werkboek is tegelijkertijd een naslagwerk waar je alle besproken informatie in terug kunt vinden.

Maandag 24 januari 2022 van 10.00 - 16.00 uur of donderdag 24 februari 2022 van 10.00 - 16.00 uur

De training kost € 100 (inclusief BTW)

Wat je terugkrijgt voor deze investering in tijd en geld, is 6 uur online training, coaching en een digitaal werkboek met alle lesinformatie. Doe je mee?

Na de ontvangst van jouw aanmelding ontvang je binnen 2 werkdagen een bevestiging van jouw inschrijving, voorzien van de factuur van € 100,-- inclusief BTW. Als jouw betaling binnen is, ontvang je in de week voor aanvang van de cursus het digitale werkboek en de uitnodiging voor de Zoom-sessie.

Heb je nog vragen? Ik sta je heel graag te woord! Het snelste is om op de Whats App knop rechtsonder te klikken. Een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen kan uiteraard ook!