Wat ik het állerliefst doe?

Jou helpen de regisseur over je eigen leven te laten zijn, zodat jij meer levensgeluk ervaart!

Hoe doe ik dat?

Dat doe ik door jou te inspireren, bewust te maken, eerlijk en open mijn eigen ervaringen en die van anderen te delen en je praktische tools aan te bieden. 

Wat heb ik te bieden?

Professional organizing: persoonlijke begeleiding zodat jij meer grip krijgt op je tijd, een online cursus Autisme en Diagnose voor ouders van kinderen met autisme en blogs en artikelen over alles rondom professional organizing, mindset, zelfzorg en autisme.

Wat typeert mij?

Ik breng graag duidelijkheid, overzicht en inzicht, want dat geeft rust. Ik ben dol op overzicht en lijstjes; altijd al geweest. Lijstjes waar je in één opslag kunt zien wat je nog moet doen, een overzichtelijke agenda, een opgeruimd huis waar ik alles kan terugvinden. Is een ander het overzicht kwijt? Yes, mag ik je helpen? 

Ik denk in oplossingen. Praktische, haalbare oplossingen. Minimale inzet, maximaal resultaat. Met de focus op nu. Wat kan ik nu doen om mijn gewenste verbeteringen aan te brengen? Daarbij is mijn motto: ‘Houd het simpel’. Dit helpt mij om meer te genieten van het leven en ook echt te gaan voor mijn doelen.

Ik wil een ander echt heel graag helpen. Dat zit in me. De ene keer is een luisterend oor genoeg. De andere keer vraagt iemand om mijn advies. Als een ander een keuze durft te maken en daardoor meer geniet van het leven, dan voel ik dat geluk ook.

Humor. Een lach. Positiviteit. Voor de nodige relativatie. Het houdt me op de been en is mijn kracht.