Wie ben ik?

    Ik ben Marleen Gondelach, geboren in 1979 en woonachtig in Houten, samen met mijn 2 zoons, geboren in 2008 en 2010. Ik heb een relatie met Twan.  

    Per 1 mei 2021 werk ik volledig zelfstandig voor Marleen Brengt Structuur.     

Over mij Marleen Gondelach van Marleen Brengt Structuur

DURVEN KIEZEN IS THE KEY

    Eind april 2021 nam ik na 18 jaar ontslag bij de Rijksoverheid om al mijn dromen te volgen. Eén van die dromen is alleen nog maar bezig zijn met werk waar mijn hart ligt, wat ik in flow doe, onafhankelijk en in mijn eigen tijd. Dat was geen makkelijke keuze. Waarom dit zo was, lees je hier.

    Het leven bestaat helaas niet enkel uit makkelijke keuzes. Maar uiteindelijk gaat het erom dat iedereen zelf durft te kiezen en te gaan voor wat hij/zij graag uit het leven wilt halen. ondanks beperkingen en uitdagingen die er in jouw leven zijn. Door al het werk dat ik voor Marleen Brengt Structuur doe, lever ik daar een bijdrage aan en dat doe ik met heel veel liefde. 

    ALS JIJ EEN KEUZE DURFT TE MAKEN – HOE GROOT OF KLEIN – WAARDOOR JIJ MEER GENIET VAN HET LEVEN EN MEER ZELFVERTROUWEN ERVAART, DAN VOEL IK DAT GELUK OOK   

 

Wat typeert mij?

IK WIL VAN WAARDE ZIJN VOOR JOU

Ik wil jou echt iets brengen. Begeleiden, inspireren, inzicht geven dat jij zelf kan en mag kiezen waar jij jouw kostbare tijd en liefde aan geeft.

IK HEB RUIME KENNIS, ERVARING EN TOOLS ALS HET GAAT OM COACHING

Ik heb ruime kennis, ervaring en daarmee ook praktische tools paraat als het gaat om coaching (vanuit mijn HR- en leidinggevende achtergrond) en het sturen van jouw eigen mindset (vanuit mijn eerdere burn-out, scheiding en begeleiding rondom mijn kinderen met autisme). 

IK BEN GOUDEERLIJK, OPEN, DOCH VOLLEDIG GERICHT OP JOUW TEMPO EN WENSEN

    Ik ben goudeerlijk en open en zal niet schromen jou een spiegel voor te houden, door de juiste vragen te stellen. Ik stem me echter volledig af op jouw wensen, jouw tempo en jouw proces, met het doel dat jij zelf de regie weer krijgt over jouw leven, op een manier die bij jouw persoonlijke situatie past. 

    IK KAN IN ALLE CHAOS STRUCTUUR EN OVERZICHT AANBRENGEN

    Ik ben een enorme kei in het aanbrengen van structuur en overzicht, vanuit welke chaos dan ook. Mijn hoofd denkt constant in praktische oplossingen, die ook behoorlijk creatief kunnen zijn!

    IK WERK MET EEN POSITIEVE INSTEEK

    Ik heb een positieve insteek, je kunt alles bij mij kwijt, ik vind niets gek en ik word geroemd om mijn humor, hetgeen dat mij altijd overeind houdt, ook in moeilijke tijden. Dat deel ik dan ook graag met jou. Dat kan je teruglezen in posts die ik regelmatig plaats op Facebook en LinkedIN.