Zoek jij overzicht en rust?

Ga je graag samen met mij concreet aan de slag om bij jou overzicht en rust te creëren?

Persoonlijke coaching

Samen met jou en eventueel partner/kinderen gaan we aan de slag. Dat kan zijn in je huis, bij het opruimen en ontspullen van jouw huis, het aanbrengen van een overzichtelijke administratie en/of het maken van een realistische takenlijst, planning en agenda.

Overzicht en rust in je huis
Rust en balans in het gezin

Wat is jouw droomvraag?

Waar zoek jij hulp voor? Wat is de huidige situatie die je niet meer wilt en vooral: wat ik de gewenste situatie waar je naartoe wilt? Ik noem dat de droomvraag. 

Die verken ik graag samen met jou. Dat gesprek is vrijblijvend en duurt tussen de 20 en 45 minuten. In dat gesprek merken we ook of er een klik is. Die is voorwaarde voor een fijne samenwerking!

Is er een match? Dan gaan we starten!

Ik kom bij je thuis of we gaan online aan de slag, net waar jouw voorkeur ligt. We maken afspraken van 2 tot 3 uur. 1 uur is te kort, want dan zit je er net lekker in. En na zo’n 3 a 4 uur word je brein moe, valt terug op het oerbrein en kan niet meer zulke goede keuzes maken.

Coaching Kennismakingsgesprek

Wat kost dit jou?


Mijn uurtarief voor particulieren en ZZP’ers is € 67,50 per uur exclusief 21% BTW.

Voor bedrijven maak ik offertes op maat.

Wat levert het je op?

Ook tijd, geld en motivatie.

Een fijn thuis met spullen die jouw leven makkelijker en gezelliger maken (dit geeft motivatie om je huis op orde te houden). 

De verkoop van je spullen kan je zomaar geld opleveren. Een administratie, die op orde is (tijd). Een reële planning van al jouw bezigheden en taken met voldoende ruimte voor ontspanning (tijd).

Coaching Marleen Brengt Structuur 2

Dus: waar wacht je nog op? Ook voor jou is dat
overzicht en die rust binnen handbereik!