Het gezicht achter Marleen Brengt Structuur

Als ik rust ervaar geniet ik volop van het leven, dat gun ik jou ook!

Over mij Marleen Gondelach van Marleen Brengt Structuur

Ik ben Marleen Gondelach. Geboren en getogen in Leersum, moeder van twee zoons van 13 en 15 en gelukkig met partner Twan. Net zo gelukkig ben ik met mijn werk. Het inspireren en coachen rondom de thema’s mindset, opruimen, grip op je tijd, structuur én plezier binnen het gezin en een dankbaar gelukkig leven.

Mijn aanpak kenmerkt zich als volgt:

Praktisch

Duidelijk

Positief

Eerlijk

Zorgzaam

Verhelderend

Mijn kennis en (werk)ervaring heb ik gehaald uit onder andere:

Opleiding: HBO Personeel en Arbeid, Post HBO Strategisch Human Resource Management, Professional Organizer Particuliere Markt bij de Huishoudcoach

Training: Practitioner Neuro Linguistisch Programmeren (NLP), Optimaal beinvloeden, Adviseren voor de interne adviseur, Autisme en de Pubertijd, Autisme en Boosheid, Oplossingsgericht coachen

Werkervaring: Medewerker Personeelszaken, Teamleider Personeelszaken, Adviseur bedrijfsvoering Human Resources en Arbeidsparticipatie

Coaching/Therapie: Schematherapie, Imaginaire Rescripting, Acceptance and Commitment therapie (ACT), Hoogsensitiviteitscoaching

 

ADHD en HSP

In juni 2022 kreeg ik de diagnose ADHD. Totaal onverwacht, want het onderzoek startte ik om te onderzoeken of ik zelf autisme had, net als mijn beide jongens.

Mijn coaching en e-books zitten vol met tips en trucs die ik zelf ook toepas om rust in mijn hoofd en mijn leven te krijgen.

Daarnaast weet ik al heel lang dat ik HSP, hoogsensitief, ben. Van mijn hoogsensitiviteitscoach leerde ik veel over grenzen trekken en kiezen voor mijzelf.

Mijn gezin

Moeder zijn van twee kinderen met (onder andere) autisme is geen eenvoudige opgave en het gaat met vallen en opstaan. Een burn-out was helaas niet te voorkomen. Het heeft mijn leven echter ook verrijkt. Ik word namelijk continu uitgedaagd om hard te werken aan mijn zelfontwikkeling.

En zonder mijn kinderen was ik nooit met Marleen Brengt Structuur gestart.

Er is altijd iets positiefs uit een situatie te halen; mijn mindset houdt mij op de been.

Alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan kan ik kwijt in mijn werk, waardoor ik andere gezinnen zoveel beter kan helpen om meer balans te vinden binnen een zorgintensief gezin.