Het gezicht achter Marleen Brengt Structuur

Als ik rust ervaar geniet ik volop van het leven, dat gun ik jou ook!

Marleen Gondelach
Over mij Marleen Gondelach van Marleen Brengt Structuur

Marleen Gondelach (43)

Geboren en getogen in Leersum, moeder van twee puberjongens en dolgelukkig met partner Twan. Net zo gelukkig ben ik met mijn werk:

Het inspireren, coachen en trainen rondom de thema’s mindset, opruimen, grip op je tijd en een dankbaar gelukkig leven.

Mijn aanpak kenmerkt zich als:

PRAKTISCH

DUIDELIJK

POSITIEF

EERLIJK

achtergrond

Mijn kennis en ervaring heb ik gehaald uit onder andere het volgende:

Opleiding: HBO Personeel en Arbeid, Post HBO Strategisch Human Resource Management, Professional Organizer Particuliere Markt bij de Huishoudcoach

Training: Practitioner Neuro Linguistisch Programmeren (NLP), Optimaal beinvloeden, Adviseren voor de interne adviseur, Autisme en de Pubertijd, Autisme en Boosheid, Oplossingsgericht coachen

Werkervaring: Medewerker Personeelszaken, Teamleider Personeelszaken, Adviseur bedrijfsvoering Human Resources en Arbeidsparticipatie

Coaching/Therapie: Schematherapie, Imaginaire Rescripting, Acceptance and Commitment therapie (ACT), Hoogsensitiviteitscoaching

ADHD en HSP

Als ik zelf rust ervaar, geniet ik volop van het leven. Dat gun ik jou ook!

In juni 2022 kreeg ik de diagnose ADHD. Totaal onverwacht, want het onderzoek startte ik om te onderzoeken of ik zelf autisme had, net als mijn beide jongens.

Nu begrijp ik ook dat vooral de chaoten zo geholpen zijn met mijn training en coaching. Het zit vol met tips en trucs die ik zelf ook toepas om rust in mijn hoofd te krijgen.

Daarnaast weet ik al heel lang dat ik HSP, hoogsensitief, ben. Van mijn hoogsensitiviteitscoach leerde ik veel over grenzen trekken en kiezen voor mijzelf.

Zorgintensief gezin

Moeder zijn van twee kinderen met (onder andere) autisme is geen eenvoudige opgave en het gaat met vallen en opstaan. Een burn-out was helaas niet te voorkomen. Het heeft mijn leven echter ook verrijkt. Ik word namelijk continu uitgedaagd om hard te werken aan mijn zelfontwikkeling.

En zonder mijn kinderen was ik nooit met Marleen Brengt Structuur gestart.

Er is altijd iets positiefs uit een situatie te halen; mijn mindset houdt mij op de been.

Alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan kan ik kwijt in mijn werk, waardoor ik andere gezinnen zoveel beter kan helpen om meer balans te vinden binnen een zorgintensief gezin.

 

Zoek je hulp of heb je een vraag?

Het snelste is als je rechtsonder op de WhatsApp-button klikt. Voor andere manieren om contact met me op te nemen verwijs ik je door naar mijn contactpagina!