Marleen Gondelach

Professional Organizer en structuurcoach uit Houten, 43 jaar en moeder van twee puberzoons.

Over mij Marleen Gondelach van Marleen Brengt Structuur

Mijn drijfveer

Ik heb een mega drive om resultaten te bereiken. Resultaten die een ander vooruit helpen, zodat die ander rust ervaart en voluit kan genieten van het leven. En met dat resultaat bedoel ik dan niet dat als ik met een klant aan de slag ga dat die klant dan vervolgens het hele huis opgeruimd heeft als ik weer afscheid neem. Nee, voor mij is het resultaat altijd dat de klant zich geholpen voelt, dat mijn hulp waarde heeft.

Dat kan zijn nadat de hele zolder opgeruimd is. Dat kan ook zijn nadat er een belangrijke bureaulade is uitgezocht. Dat de hele administratie op orde is, of juist dat er een ingewikkelde klus afgerond is, die al lang lag te wachten. Op het moment dat de klant zegt: 'Dit heeft mij echt verder geholpen', dan maakt me dat heel blij.

Marleen

wanneer geniet ik volop?

Als ik zinvol werk mag doen. Als ik knuffel en gek doe met mijn kinderen. Als ik mooie muziek luister en dans. Als ik aan het zeilen ben. Als ik mediteer. Als ik schrijf. Als ik samen ben met mijn grote liefde. Als ik mijn eigen werktijden kan indelen.

Als mijn huis opgeruimd is en mijn administratie op orde. Als ik mijn dromen uitschrijf en elke dag een stapje zet onderweg naar die droom. Als ik kinderstemmen hoor. Als ik op het gras lig of in het bos loop. Als ik nieuwe inspiratie krijg voor mijn werk. Als ik moet lachen en niet meer kan stoppen. Als ik de tijd en rust heb om de dingen te doen die ik belangrijk vind.

Dat gun ik anderen ook en daar zet ik me elke dag weer voor in als professional organizer en structuurcoach. En dat is voor mij echt een droom die uitkomt.

(en als ik op teveel gebieden onrust ervaar, dan word ik een dwangmatige heks, weet ik uit betrouwbare bronnen)