Wie kunnen beter iets over mij zeggen...

Dan de mensen die dicht bij mij staan?

Ik vroeg: "Wat is mijn gave die ik meer zou kunnen delen met de wereld?"

Mijn gave

“Jouw positief luisterend oor: je kunt goed luisteren en reageert altijd vanuit een positieve insteek, zonder iets raar of stom te vinden.”

partner

“Jouw positieve, humorvolle blik op de werkelijkheid.”

collega-ondernemer

“Jouw enthousiaste, positieve betrokkenheid bij mensen.”

vriendin en collega

“Jij bent eerlijk, kritisch en oprecht. Je vraagt door en stelt goede vragen om achter de kern te komen.”

Vriendin

“De oprechtheid waarmee je het leven tegemoet treedt. Impulsief, eerlijk en met humor heb je de kracht om te laten zien wat jij belangrijk vindt. Je luistert naar anderen, maar maakt je eigen keuzes. Zo ben je een voorbeeld voor anderen.”

moeder

“Jij kunt een onderwerp grondig uitzoeken, dat goed onder woorden brengen om vervolgens te delen met andere mensen, zodat ze hiermee aan de slag kunnen.”

Leiding-gevende

“Je bent goed in het reflectie geven op de ander: je kan het gedrag van een ander goed analyseren en dat aan de ander teruggeven op een heldere, constructieve en gestructureerde manier, zonder oordeel. Je kan daarbij goed aangeven wat je nodig hebt van die ander. Door deze mooie eigenschap heb ik jou altijd zeer geschikt gevonden als leidinggevende.”

Een stukje over mijzelf

Ik ben een moeder (met ADHD) van twee kinderen met autisme/ADHD. Een opgeruimd huis en een realistische planning geeft minder stress en daarmee de rust om mij beter te kunnen focussen op dat wat belangrijk is. Een fijne planning met genoeg ruimte voor flexibiliteit en rust is onmisbaar om de balans bij mijzelf en in mijn gezin te bewaren. Ook een fijne mindset helpt enorm om met alle uitdagingen om te gaan. Ik geef coaching aan anderen hoe ook zij dit kunnen organiseren. Ook kunnen mijn e-books hierin ondersteunen.Voor mijn opleidingen en werkervaring verwijs ik je door naar mijn LinkedIN pagina (zie een link onderaan de pagina). 

Fijn dat steeds meer mensen met deze wens mij weten te vinden!