E-books voor meer structuur en meer plezier

Als professional organizer en structuurcoach begeleid ik jou naar meer overzicht en rust in je huis, agenda, hoofd en gezin waardoor je met vertrouwen de regie over jouw leven (terug)pakt. In mijn e-books leer ik jou om meer overzicht te krijgen in jouw huis, hoofd, agenda, gezin zodat er meer ruimte voor plezier overblijft! De keuze om naast coaching e-books aan te bieden, is omdat ik mijn kennis graag voor iedereen toegankelijk wil maken, ook als er minder financiën beschikbaar zijn.

Voor een e-book betaal je € 17.

E-BOOK | Je huis opgeruimd in 3 maanden

E-book | Leren opruimen en ontspullen

E-book | Geef kwaliteit aan jouw tijd

E-book | Onderzoek autisme en ADHD

IN DE MAAK: E-book | Realistisch plannen

 1 november 2024 zal ik een e-book over realistisch plannen gaan uitbrengen, waarin je stapsgewijs leert je taken, to do’s en jouw week zo te organiseren dat je de belangrijkste dingen gedaan krijgt. En hoe je voor jezelf zo organiseert dat je toekomt aan jóuw ontspanning en rust. Wil je vrijblijvend op de hoogte worden gehouden van de ontwikkeling van dit e-book? Ik stuur je dan een bericht als het af is en in de tussentijd ontvang je per e-mail tips over realistisch plannen.

 Kan je niet meer wachten? Dan kan je het e-book nu alvast bestellen. Je kunt in het bestelformulier kiezen of je ook op de hoogte wil worden gehouden van de ontwikkeling van het e-book en de tips.

Verlang je naar rust en overzicht op je werk, thuis of in het gezin en wil je graag op onderzoek uitgaan hoe je dit weer kunt gaan overzien en jouw leven beter kunt organiseren? Zoek je eenvoudige tools die je kunt gebruiken, zodat je stappen de goede richting op zet?

Ik ben een moeder (met ADHD) van twee kinderen met autisme en ben professional organizer en structuurcoach. Een opgeruimd huis en een realistische planning geeft minder stress en daarmee de rust om mij beter te kunnen focussen op dat wat belangrijk is. Een fijne planning met genoeg ruimte voor flexibiliteit en rust is onmisbaar om de balans bij mijzelf en in mijn gezin te bewaren. Ook een fijne mindset helpt enorm om met alle uitdagingen om te gaan. Ik geef coaching aan anderen hoe ook zij dit kunnen organiseren. Ook kunnen mijn e-books hierin ondersteunen. Fijn dat steeds meer mensen met deze wens mij weten te vinden!