E-books voor meer structuur en meer plezier

Als professional organizer en structuurcoach begeleid ik jou naar meer overzicht en rust in je huis, agenda, hoofd en gezin waardoor je met vertrouwen de regie over jouw leven (terug)pakt. In mijn e-books leer ik jou om meer overzicht te krijgen in jouw huis, hoofd, agenda, gezin zodat er meer ruimte voor plezier overblijft!

De keuze om naast coaching e-books aan te bieden, is omdat ik mijn kennis graag voor iedereen toegankelijk wil maken. Daarom bied ik ze ook allemaal aan voor het bedrag van € 12,50 inclusief BTW.

E-BOOK | Je huis opgeruimd in 3 maanden

E-book | Leren opruimen en ontspullen

E-book | Geef kwaliteit aan jouw tijd

E-book | Onderzoek autisme en ADHD

Verlang je naar rust en overzicht op je werk, thuis of in het gezin en wil je graag op onderzoek uitgaan hoe je dit weer kunt gaan overzien en jouw leven beter kunt organiseren? Zoek je eenvoudige tools die je kunt gebruiken, zodat je stappen de goede richting op zet?

Ik ben een moeder (met ADHD) van twee kinderen met autisme en ben professional organizer en structuurcoach. Een opgeruimd huis en een realistische planning geeft minder stress en daarmee de rust om mij beter te kunnen focussen op dat wat belangrijk is. Een fijne planning met genoeg ruimte voor flexibiliteit en rust is onmisbaar om de balans bij mijzelf en in mijn gezin te bewaren. Ook een fijne mindset helpt enorm om met alle uitdagingen om te gaan. Ik geef coaching aan anderen hoe ook zij dit kunnen organiseren. Ook kunnen mijn e-books hierin ondersteunen. Fijn dat steeds meer mensen met deze wens mij weten te vinden!