Bestel nu mijn e-book 'Leren opruimen en ontspullen'

Je bestelt dit e-book voor € 17,00 (inclusief BTW)

Inhoud van het e-book

Mis je overzicht en rust in huis? Ben je snel afgeleid als je bezig bent met spullen opruimen en voordat je het weet ben je met iets anders bezig?

Heb je al meermalen geprobeerd om je huis op orde te krijgen, maar krijg je het maar niet af? Is er veel rommel in huis, waardoor je je spullen regelmatig kwijt bent, of word je er onrustig van?

Weet je niet meer waar je moet beginnen met opruimen of ontspullen?

In dit e-book leer je stapsgewijs een ruimte opruimen. Je leert op een eenvoudige en duidelijk manier hoe je dit het beste kunt aanpakken. Je leert een duurzame verandering, in plaats van steeds terug te vallen in oude patronen en valkuilen, dus ook hoe je je huis opgeruimd houdt. Ook is er aandacht voor hoe je jezelf kunt motiveren om vol te houden en hoe je gefocust blijft.

De onderwerpen in het e-book ‘Leren opruimen en ontspullen’ zijn:

Jouw motivatie en doelen

De functie van spullen

Opruimen en ontspullen in 9 stappen

Een andere manier van opruimen

Opruimen van emotionele spullen

De uitgangspunten van een opgeruimd huis

Praktische opdrachten

In het e-book zal je in totaal 7 praktische opdrachten gaan maken, zodat je de techniek goed in de vingers krijgt en daarmee een compleet ‘Zo ruim ik op’ naslagwerk voor jezelf creëert.

Voorbeeld van een opdracht

Beantwoord de volgende drie vragen voor jezelf:

  1. Wat ging er goed?
  2. Welke valkuil ben je tegengekomen? Hoe ben je daarmee omgegaan? Wat werkte voor jou?
  3. Wat zou je volgende keer anders kunnen doen?

Noteer dit in jouw notitieboek. Telkens als je een focusplek hebt opgeruimd, dan beantwoord je deze vragen. Zo krijg je steeds meer inzicht en een completer beeld van wat er vooral wél voor jou werkt.