Bestel nu mijn e-book 'Onderzoek autisme en ADHD - Mijn zoektocht naar een diagnose'

Je bestelt dit e-book voor € 17,00 (inclusief BTW)

Is dit e-book iets voor jou?

Dit e-book is iets voor jou als je je herkent in één of meer van het volgende:

Je wilt weten hoe een onderzoek naar autisme en ADHD stap voor stap in zijn werk kan gaan: de doorverwijzing, het inschrijfformulier, de wachttijd, de inhoud van de gesprekken en het diagnosegesprek.

Je twijfelt of je wellicht zelf autisme of ADHD zou kunnen hebben

Je leest graag over de persoonlijke zoektocht naar een diagnose

Je leest graag een e-book waar je je aandacht goed bij kunt houden

Je wilt meer weten over verschillende soorten therapieën en hoe deze jou zouden kunnen helpen

Inhoud van het e-book

Titelpagina e-book Onderzoek autisme en ADHD

Mijn persoonlijke verhaal

In het e-book ‘Onderzoek autisme en ADHD’ vertel ik mijn persoonlijke verhaal over mijn zoektocht naar mijzelf. Die begon op mijn 20e en eindigde twee jaar geleden met een onderzoek naar autisme en ADHD.

Ik ben Marleen (1979) en moeder van twee jongens (2008 en 2010). Ik heb sinds 2019 een LAT-relatie met Twan. Er mist een schakel in mijn zijn. Ik ben hooggevoelig, temperamentvol en nog iets ondefinieerbaars. En dat ondefinieerbaars, daar ben ik nog naar op zoek. En zolang ik dat deel van mijzelf niet ken, heb ik geen rust. Is het autisme, of iets anders? Al jaren vraag ik me dit af.

Overbelast brein

Voor mijn gevoel is mijn brein altijd overbelast geweest. Daar merk je aan de buitenkant weinig van. Ik ben sociaal, lief, zorgzaam, zelfverzekerd, gevat en lekker temperamentvol. Maar vanbinnen is het een chaos. Daar is het een nogal drukke boel en dat stopt eigenlijk nooit. En ik kan je vertellen: dat is uitermate vermoeiend.

Begin januari 2022 hak ik de knoop door en neem ik definitief het besluit om mijzelf te laten onderzoeken op autisme. Dat moet het toch zijn, dan?

Van januari 2022 t/m oktober 2022 schreef ik aan vrienden, familieleden én onbekenden die mij volgen via mijn eigen bedrijf over het wel en wee van mijn onderzoek.  Deze updates komen terug in dit e-book.

Opbouw van het e-book

Hoofdstuk 1 | Voor het onderzoek

Hoofdstuk 2 | Het onderzoek naar autisme

Hoofdstuk 3 | Na het onderzoek

Alle links die je vindt in mijn e-book naar relevante informatie kan je terugvinden op een speciale pagina op mijn website. Daar zullen ook nog wat leuke extra’s verschijnen, zoals een interview met mijn partner Twan. Ook zal ik de informatie daar up to date houden. Zo kan je alles ook na het lezen van het e-book overzichtelijk terugvinden.

Inhoudopgave e-book

Inhoud e-book onderzoek autisme en ADHD