Door jouw luisterend oor heb ik mijzelf weer teruggevonden en zin om lekker aan de slag te gaan. Jij snapt mij écht en ik had na ons gesprek de hele dag vleugels. Met behulp van jouw tips heb ik al mijn taken op een rij. Het was zóveel, dat ik mijn deadlines niet haalde en in gesprek ben gegaan met mijn werk. Ik ga nu hulp krijgen met het wegwerken van de berg taken, dus het komt helemaal goed.

Ook heb ik besloten om vanaf de zomer 1 dag minder te gaan werken. Ik heb er nu al zin in. Ik geniet van het overzicht dat ik, door jouw hulp nu heb. Het helpt erg om te plannen, óók de leuke dingen. Ik voel al veel meer balans in mijn leven.
Thea - particulier
Door ons gesprek en de vragen die je stelde, kon ik als het ware mijn hoofd ‘opruimen’. Daardoor zag ik waar mijn prioriteiten liggen en waar ik het liefst mijn zorg, energie en tijd insteek. Doordat ik weer helder heb wat het meest belangrijk is in mijn leven, lukt het me nu ook de taken meer los te laten waar ik geen tijd, energie of financiën voor heb. Ook besefte ik dat ik best wat meer hulp kan vragen uit mijn netwerk. Dit heeft meer rust gegeven in ons gezin met kinderen met autisme.
Miranda - particulier

Het is toch best wel even een dingetje om iemand toe te laten in delen van je huis die vele mensen juist niet te zien krijgen. Ik voelde mij echter meteen op mijn gemak bij jou. Jij ging heel respectvol om met hetgeen wij moesten opruimen. In dit geval EHBO en medicatie (en wat er allemaal nog tussen zat…). Je luisterde (en observeerde) goed naar mijn valkuilen tijdens het opruimen. Ik voelde mij gehoord door jou. En ook de feedback werd op een prettige manier gebracht. 

De opruim methode van de drie bakjes en een prullenbak werkte heel goed voor mij! Ook het klein houden van het opruimgebied werkte heel goed voor mij! Ik zag uiteindelijk hoeveel werk het was om alleen de EHBO en medicatie op te ruimen. En nu weet ik ook hoe lang iets houdbaar is na opening. Dank voor de tip! Net zoals jouw tip de lege theedoosjes als opruimbakjes te gebruiken; superhandig! Ik geniet echt van zo'n georganiseerd mandje.

Ik heb echter wel meer coaching nodig dan die ene keer. Pas na een aantal keer zal ik mij het geleerde echt eigen maken. Deze drie uurtjes waren natuurlijk nog maar het begin! Maar het smaakt naar meer!

MIRTHE - particulier
Marleen schreef een blog over plannen; hoe plan ik mijn week, mijn maand, mijn jaar? Haar blog sprak me erg aan en daarom heb ik contact opgenomen met Marleen met de hulpvraag: ‘Hoe kom je erachter wat je echt wilt bereiken en hoe knip je dat in logische brokjes?’ Het is heel prettig om met Marleen in gesprek te zijn. Ze is heel belangstellend, vriendelijk en respectvol. Ze vraagt op een fijne manier door en je merkt aan alles dat ze geen oordeel heeft. De twee visualisatie-oefeningen die ze me gaf hielpen mij om meer in contact te komen met mijn dromen en doelen.

Daarnaast gaf ze een tip om beter met kritische stemmetjes in je hoofd om te gaan. Bijvoorbeeld door jezelf de vraag te stellen: ‘Is dit ook wat je tegen een vriendin zou zeggen?’ Daarmee leg je zo'n kritisch stemmetje gelijk het zwijgen op. Ik kan Marleen zeker aanraden!
Renate - Particulier
Ik heb contact opgenomen met Marleen om orde op zaken te stellen op het gebied van mail, mailboxen, agenda en wachtwoordenbeheer. Ik had met name vrij technische uitvoerende vragen en wilde ‘mijn zaakje’ op orde brengen.

Marleen is een ochtend langs geweest en stelde meteen al enkele goede vragen over het werk dat ik, als zzp-er, doe en hoe ik mijn tijd inplan. Dat heeft me al aan het denken gezet en geholpen. Samen hebben we mail en agenda’s bekeken en diverse zaken uitgezocht en meteen in werking gezet. Heerlijk en lekker concreet. Zo’n afspraak is ook een goede stok achter de deur.

Inmiddels werk ik weer een stuk effectiever. En als ik nog eens wat stappen wil zetten weet ik wie ik ga bellen. Op deze manier kan ik zelf als expert mij bezig houden met dat wat ik goed kan en voor structuurvragen bel ik Marleen.
gerdien - ondernemer
Marleen werkt regelmatig voor mijn bedrijf KOEKIE Autisme Begeleiding. Ik was zelf erg druk en ik zocht iemand die dat begrijpt en daarop inspeelt. Anticiperend, zelfstandig en initiatiefrijk zijn daarbij belangrijke eigenschappen. Marleen toonde deze eigenschappen direct vanaf de eerste kennismaking. Ze is erg enthousiast en perfectionistisch en door de mooie resultaten die ze mij teruggeeft was bij mij al snel het vertrouwen gewekt! Ze doet wat je vraagt en komt als extraatje zelf ook met goede ideeën.

Door de persoonlijke manier van werken in mijn bedrijf, vond ik het moeilijk om iemand te vinden waar ik taken aan over kon laten. Ik ben blij dat ik Marleen heb leren kennen, zij verdiept zich goed en sluit perfect aan.
Naast verschillende opdrachten voor KOEKIE hebben we inmiddels ook samen de cursus ‘Sterk staan als ouder van een kind met autisme’ ontwikkeld. Marleen heeft tijdens deze samenwerking haar schrijftalent, organisatievermogen en ervaringsdeskundigheid met autisme kunnen bundelen met als resultaat een prachtige en waardevolle online cursus. Door haar input is de cursus een combinatie van kennis en ervaring geworden, erg interessant voor ouders die met kinderen met autisme die een stevige basis zoeken.
JONNEKE - ondernemer
Tijdens de kennismaking luisterde Marleen aandachtig naar mijn verhaal. Ze kan goed luisteren, doorvragen en samenvatten en stelt je op je gemak. Ze vat vervolgens duidelijk samen welke knelpunten ze bij mij hoorde en kwam met goede tips waar ik weer mee verder kan.
ASTRID- particulier