Training

In mijn trainingen leer ik jou vaardigheden aan om het overzicht in jouw huis, hoofd en agenda weer terug te brengen. Daar ga je thuis zelf actief mee verder aan de slag.

Mis jij rust in je huis en leven en zoek jij een succesvolle aanpak om je huis op orde te krijgen én te houden? Doe dan mee met mijn online training ‘Opruimen en ontspullen’.

Kom jij tijd tekort in de week en wil je meer rust én tijd voor ontspanning? Doe dan mee met mijn online training ‘Zo maak je een goede en realistische planning’. 

Heeft jouw kind recentelijk de diagnose autisme gekregen? Dan wil je waarschijnlijk graag wegwijs worden in de wereld van autisme. Dat was in ieder geval wel de wens die ik had toen mijn kind de diagnose autisme kreeg. Helaas heb ik jarenlang moeten zoeken naar al die belangrijke informatie en het wiel grotendeels zelf moeten uitzoeken. Dat heeft mij (te) veel energie gekost, waardoor ik uiteindelijk in een burn-out belandde.

Dat wilde ik andere ouders graag besparen en daarom besloot ik al mijn kennis over autisme te gaan bundelen.

Samen met Jonneke  Koekhoven, die jarenlang ervaring heeft in de begeleiding van kinderen met autisme, gingen we aan de slag.

En zo ontstond de online KOEKIE cursus Autisme en Diagnose.

Deze cursus geeft die goede start op weg naar meer kennis en begrip over kinderen met autisme. Die is jou en jouw gezin ontzettend gegund!

Heb je vragen aan mij? Dan hoor ik het graag!