Over mij Marleen Gondelach van Marleen Brengt Structuur

Wie is die Marleen?

Ik (1979) ben moeder van 2 puberzoons uit 2008 en 2010 en we wonen met zijn drieën in Houten. Ik heb een relatie met Twan!

In april 2021 nam ik een groot besluit. Ik was toen al zo’n 3 jaar bezig met mijn eigen bedrijf Marleen Brengt Structuur, maar ik had tijd tekort! Ik besloot mijn vaste baan bij de Rijksoverheid na 18 jaar op te zeggen en nam ontslag.

Dat was geen makkelijke keuze.

Het was echter nodig om mijn dromen te volgen, namelijk: van mijn passie mijn werk maken én mijn eigen tijden kunnen indelen naast de zorg voor ons gezin. En ja, die passie is: Structuur!

Wat heb ik met structuur?

Ik heb het talent om óveral overzicht en structuur in aan te brengen. Mijn hoofd denkt permanent in praktische oplossingen en ik denk erg graag met jouw situatie mee hoe iets makkelijker, sneller of praktischer voor jou kan gaan werken.

Ik vind het een uitdaging om uit te zoeken wat een ander, jij dus, wenst, hoe je daar wil en kan komen passende bij jouw specifieke situatie. Vervolgens stimuleer ik je om ook concreet aan de slag te gaan om de door jouw gewenste resultaten te gaan bereiken.

Over mij Marleen Brengt Structuur
Over mij Marleen Brengt Structuur 8

Ik ben blij als jij blij bent

Als jij na een coaching of training bij mij zegt: ‘Ja, het is mij gelukt om iets te veranderen’ waardoor jij het gevoel hebt een stap vooruit te zijn gekomen in jouw zelfvertrouwen, richting je doel(en) of wat dan ook, dan ben ik gelukkig. Ik wil jou echt iets brengen.

Je kunt van mij veel inlevingsvermogen en empathie verwachten en ik zie elke stap vooruit die jij maakt, die ik je absoluut zal toejuichen! Ik zal echter niet schromen jou een spiegel voor te houden, als dat jou inzichten geeft. Duidelijkheid en to-the-point zijn kenmerken die ook bij mij passen.

Wat heb ik met autisme?

Mijn kinderen hebben autisme. Ik vind het soms erg lastig om de extra zorgbehoefte die daarbij komt te combineren met mijn eigen persoonlijkheid, mijn werk, mijn sociale leven.

Ik ben onderdeel van het KOEKIE-team. Ik schrijf blogs over mijn leven in relatie tot autisme (en structuur) en ik help Jonneke op de achtergrond met onder andere het beheer van haar website. 

Ik houd van gestructureerd informatie brengen en deel graag mijn kennis en ervaringen met anderen die hetzelfde doormaken, voor steun en lotgenotencontact. Het resultaat is de online KOEKIE cursus Autisme en Diagnose.

Autisme Marleen Brengt Structuur Over mij
Over Marleen Gondelach van Marleen Brengt Structuur 3 - Origineel

Wil je me nog beter leren kennen?

Op Facebook en LinkedIN plaats ik regelmatig allerlei berichten. Berichten met opruim- en structuurtips, een grap, berichten als ik heel blij ben, soms ook juist emotioneel of heel erg eerlijk als het even niet goed met me gaat.

Die eerlijkheid, die is helemaal Marleen. En humor  en positiviteit is uiteindelijk hetgeen dat mij altijd overeind houdt!

Wat heb ik met burn-out?

Ik schrijf af en toe artikelen voor Stressed Out, het eerste online magazine over stress, burn-out en balans. Ook deelt founder Maaike Helmer een sommige artikelen van Marleen Brengt Structuur op Stressed Out. 

Zelf heb ik een burn-out gehad en ondanks dat dit mijn leven overhoop gooide, heb ik er ook veel van geleerd. Een burn-out heeft mij niet alleen negativiteit gebracht, maar heeft mij ook doen groeien.

Lees hier bijvoorbeeld het artikel: ‘Doorbreek jóuw taboe en ga op date met jezelf’. 

Burn out Stress Marleen Brengt Structuur Over mij