Overzicht en rust bij autisme

Cursus, coaching, artikelen, tips en inspiratie over meer overzicht, rust en balans bij autisme

coaching

Zoek jij overzicht, rust en structuur met oog voor jouw autisme of autisme van jouw kind? Ik help je graag!

Thea: ‘Door jouw luisterend oor heb ik mijzelf weer teruggevonden en zin om lekker aan de slag te gaan. Jij snapt mij écht en ik had na ons gesprek de hele dag vleugels. Met behulp van jouw tips heb ik al mijn taken op een rij. Het was zóveel, dat ik mijn deadlines niet haalde en in gesprek ben gegaan met mijn werk. Ik ga nu hulp krijgen met het wegwerken van de berg taken, dus het komt helemaal goed.

Ook heb ik besloten om vanaf de zomer 1 dag minder te gaan werken. Ik heb er nu al zin in. Ik geniet van het overzicht dat ik, door jouw hulp nu heb. Het helpt erg om te plannen, óók de leuke dingen. Ik voel al veel meer balans in mijn leven.’

Rust en balans in het gezin

Miranda: ‘Door ons gesprek en de vragen die je stelde, kon ik als het ware mijn hoofd ‘opruimen’. Daardoor zag ik waar mijn prioriteiten liggen en waar ik het liefst mijn zorg, energie en tijd insteek. Doordat ik weer helder heb wat het meest belangrijk is in mijn leven, lukt het me nu ook de taken meer los te laten waar ik geen tijd, energie of financiën voor heb. Ook besefte ik dat ik best wat meer hulp kan vragen uit mijn netwerk. Dit heeft meer rust gegeven in ons gezin met kinderen met autisme.’

cursus 'autisme en diagnose'

Autisme en Diagnose

Heb je in het afgelopen jaar de diagnose autisme voor jouw zoon of dochter gekregen en weet je nog weinig over de ‘wereld van autisme’? Of heeft jouw kind al langer de diagnose, maar loop je nog regelmatig tegen knelpunten aan? Misschien is de online KOEKIE cursus ‘Autisme en Diagnose’ dan wel wat voor jou. Die schreef ik samen met Jonneke Koekhoven van KOEKIE Autisme Begeleiding.

52 tips

Heeft jouw zoon of dochter het afgelopen jaar de diagnose autisme gekregen of zitten jullie momenteel in het diagnosetraject en kun je wel wat tips gebruiken? Samen met Jonneke schreef ik 52 inspirerende tips over autisme, zelfzorg, begeleiding, lotgenotencontact en veel meer.
Ben je nieuwsgierig naar de tips, schrijf je dan in via onderstaande link en ontvang direct de eerste tip in je mailbox. Een jaar lang ontvang je elke week een nieuwe tip en vul je steeds verder je rugzak met kennis en handvatten.

podcast

In de podcast ‘Wat vind jij het belangrijkste aan het ouderschap’ stel ik jou twee vragen die jou meer inzicht geven in wat jij het belangrijkst vindt aan het ouderschap. Dit geeft je focus en helpt je om te kiezen waar je in het contact met jouw kinderen gedurende de dag wel of geen aandacht aan geeft.

meer over mij

overzicht en rust
In je huis

Overzicht en rust in je huis

overzicht en rust
In je agenda

Overzicht en rust in je agenda

overzicht en rust
In je hoofd

Overzicht en rust in je hoofd

overzicht en rust
bij autisme

Overzicht en rust bij autisme