Overzicht en rust in je agenda

Training, coaching, artikelen, tips en inspiratie over het indelen van je tijd, het vinden van voldoende rust en ontspanning en het waarmaken van jouw dromen

coaching

Ga je graag online of bij jou thuis samen aan de slag om in te zoomen op jouw persoonlijke situatie? Ik help je graag!

Renate: ‘Marleen schreef een blog over plannen; hoe plan ik mijn week, mijn maand, mijn jaar? Haar blog sprak me erg aan en daarom heb ik contact opgenomen met Marleen met de hulpvraag: ‘Hoe kom je erachter wat je echt wilt bereiken en hoe knip je dat in logische brokjes?’ Het is heel prettig om met Marleen in gesprek te zijn. Ze is heel belangstellend, vriendelijk en respectvol. Ze vraagt op een fijne manier door en je merkt aan alles dat ze geen oordeel heeft. De twee visualisatie-oefeningen die ze me gaf hielpen mij om meer in contact te komen met mijn dromen en doelen.

Daarnaast gaf ze een tip om beter met kritische stemmetjes in je hoofd om te gaan. Bijvoorbeeld door jezelf de vraag te stellen: ‘Is dit ook wat je tegen een vriendin zou zeggen?’ Daarmee leg je zo’n kritisch stemmetje gelijk het zwijgen op. Ik kan Marleen zeker aanraden!’

Gerdien: ‘Ik heb contact opgenomen met Marleen om orde op zaken te stellen op het gebied van mail, mailboxen, agenda en wachtwoordenbeheer. Ik had met name vrij technische uitvoerende vragen en wilde ‘mijn zaakje’ op orde brengen.

Marleen is een ochtend langs geweest en stelde meteen al enkele goede vragen over het werk dat ik, als zzp-er, doe en hoe ik mijn tijd inplan. Dat heeft me al aan het denken gezet en geholpen. Samen hebben we mail en agenda’s bekeken en diverse zaken uitgezocht en meteen in werking gezet. Heerlijk en lekker concreet. Zo’n afspraak is ook een goede stok achter de deur.

Inmiddels werk ik weer een stuk effectiever. En als ik nog eens wat stappen wil zetten weet ik wie ik ga bellen. Op deze manier kan ik zelf als expert mij bezig houden met dat wat ik goed kan en voor structuurvragen bel ik Marleen.’

online training

Heb jij het gevoel dat je tijd tekort komt in de week en ben je op zoek naar meer rust en voldoening? Kijk dan eens goed naar hoe jij jouw tijd indeelt en of je ook echt de dingen doet waar jij blij van wordt. Ik begeleid je door dit proces in mijn online training ‘Meer grip op jouw tijd’. In vier bijeenkomsten van twee uur leer ik je de technieken en thuis ga je aan de slag. Dit doe je samen met andere deelnemers.

Saskia: ‘Ik schreef me in voor deze training omdat ik een beter systeem zocht voor terugkerende lijstjes die niet afkomen, waardoor ik niet toekom aan niet-urgente klussen.

Tijdens de training kregen we de opdracht om de benodigde tijd voor wekelijkse klussen op te schrijven. Het in beeld brengen hiervan geeft inzicht in te maken keuzes. Het werd me al snel duidelijk dat ik in een week tekort kom, naast tijd voor ontspanning, zodat ik klussen moet inkorten. Ook het maken van een weekplanning (in plaats van een dagplanning) en het werken met twee verschillende lijsten vind ik een goede tip.

De aanpak van de cursus is goed, er is veel afwisseling tussen uitleg en opdrachten.’

meer over mij

overzicht en rust
In je huis

Overzicht en rust in je huis

overzicht en rust
In je agenda

Overzicht en rust in je agenda

overzicht en rust
In je hoofd

Overzicht en rust in je hoofd

overzicht en rust
bij autisme

Overzicht en rust bij autisme