Overzicht en rust in je huis

Training, coaching, artikelen, tips en inspiratie over het opruimen en ontspullen van je huis

online training

Mis jij rust in je huis en zoek jij een succesvolle aanpak om je huis op orde te krijgen én te houden? Doe dan mee met mijn online training ‘Opruimen en ontspullen’. In vier bijeenkomsten van twee uur leer ik je de technieken en thuis ga je aan de slag. Dit doe je samen met andere deelnemers.

‘De inhoud van de cursus is heel laagdrempelig en praktisch toepasbaar’

‘De training geeft veel motivatie om aan de slag te gaan en door te pakken’

‘Marleen biedt handige tools en hulpmiddelen op een heel betrokken, sympathieke en invoelende manier’

coaching

Ga je graag samen met mij bij jou thuis aan de slag met het opruimen van jouw huis of het aanbrengen van een overzichtelijke administratie? Ik help je graag!

Myrthe: ‘Het is toch best wel even een dingetje om iemand toe te laten in delen van je huis die vele mensen juist niet te zien krijgen. Ik voelde mij echter meteen op mijn gemak bij jou. Jij ging heel respectvol om met hetgeen wij moesten opruimen. In dit geval EHBO en medicatie (en wat er allemaal nog tussen zat…). Je luisterde (en observeerde) goed naar mijn valkuilen tijdens het opruimen. Ik voelde mij gehoord door jou. En ook de feedback werd op een prettige manier gebracht.

De opruim methode van de drie bakjes en een prullenbak werkte heel goed voor mij! Ook het klein houden van het opruimgebied werkte heel goed voor mij! Ik zag uiteindelijk hoeveel werk het was om alleen de EHBO en medicatie op te ruimen. En nu weet ik ook hoe lang iets houdbaar is na opening. Dank voor de tip! Net zoals jouw tip de lege theedoosjes als opruimbakjes te gebruiken; superhandig! Ik geniet echt van zo’n georganiseerd mandje.’

overzicht en rust
In je huis

Overzicht en rust in je huis

overzicht en rust
In je agenda

Overzicht en rust in je agenda

overzicht en rust
In je hoofd

Overzicht en rust in je hoofd

overzicht en rust
bij autisme

Overzicht en rust bij autisme