Structuur bij kinderen met autisme is onmisbaar

Je bekijkt nu Structuur bij kinderen met autisme is onmisbaar
  • Leestijd:3 minuten gelezen

Structuur bij kinderen met autisme: onmisbaar, in mijn beleving. Het heeft namelijk vele voordelen. Als ouder, leerkracht, opa, oma of begeleider kan je kinderen met autisme namelijk enorm helpen in hun ontwikkeling door het bieden van begeleiding, rust en vertrouwen, onder andere door het bieden van structuur.

De komende periode zal ik regelmatig artikelen over structuur bij kinderen met autisme gaan schrijven. Omdat het me aan het hart gaat, omdat ik er veel van weet en omdat ik merk dat dit ook bij mijn kinderen met autisme werkt.

Artikelen over structuur bij kinderen met autisme

Mijn verschenen artikelen in de reeks ‘Structuur bij kinderen met autisme’ zijn de volgende:

1. De voordelen van het bieden van structuur

2. Het ontvangen van cadeautjes

3. Het maken van een stappenplan bij het aanleren van een nieuwe taak of vaardigheid

 

Meer lezen?

Al deze artikelen en ook al mijn andere artikelen over autisme en het ouderschap kan je terugvinden op mijn persoonlijke pagina bij KOEKIE Autisme Begeleiding.

Ik werk al een tijdje met veel plezier samen met KOEKIE! Ook heb ik met Marleen Brengt Structuur al een aantal ouders met autisme mogen coachen voor meer rust in het gezin. Zoals bij Thea. Prachtig werk om te mogen doen en daar ben ik dan ook heel dankbaar voor. Het voel echt als een win-win situatie en daar wordt uiteindelijk toch iedereen blij van?

Wil je meer weten over mij of zoek je contact?

Heb je interesse in training of coaching?

Geef een antwoord